Instruktioner for en Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen mod ridser. Stå kaffekande på avisen med den åbne ende opad.

2.

Mål 4 tommer op fra bunden. Placér et stykke cellofan tape på 4-tommers mærket. Placér spidsen af ​​et søm på cellofantapen. Hammer neglen halvvejs ind i dåsen.

3.

Afskær den ene ende af koaksialkablet med trådskærerne. Lav en 3-tommers slids fra den afskårne ende af koaksialkablet med en knivs knivblad. Skræl den ydre isolering med fingrene. Afskær den ydre isolering med knivens kniv.

4.

Lav en 2-tommers slids fra den afskårne ende af koaksialkablet i den indre plastkappe med kniv af en kniv. Skræl den inderste plastikkappe med fingrene for at udsætte ledningen indeni.

5.

Sæt kablet inde i det indre plasthylster rundt om spidsens hoved. Hammer neglen helt ind i dåsen.

6.

Placer de udsatte ledninger, der omgiver den indre plastkappe mod kanens side. Fastgør koaksialkablet til kanens side med strimler af duct tape.

7.

Afskær den anden ende af koaksialkablet med trådskærerne. Gentag proceduren, der blev foretaget tidligere for at afsløre ledningerne i slutningen.

8.

Klip N-siden af ​​Pigtail N-adapterkablet ud - N-siden er større af de to stik, der er på de to ender af Pigtail N adapteren. Lav en 4-tommers slids fra enden med kniven på værktøjskniven. Træk skæringsisoleringen ud af de to ledninger indeni. Adskil de to ledninger med fingrene. Strip en halv tommer fra enden af ​​hver ledning med trådstrimmerne.

9.

Sæt enden af ​​en ledning fra Pigtail N-adapteren rundt om enden af ​​den indre ledning i enden af ​​koaksialkablet. Tape den anden side af den anden ledning fra Pigtail N-adapteren til ledningerne omkring det indre plasthylster på koaksialkablet. Wrap strimler af elektrisk tape rundt om ledningerne og enderne af koaksialkablet og Pigtail N-adapteren for at sikre dem sammen.

10.

Tag din Wi-Fi-antenne til en trådløs enhed, der har en forbindelse til at vedhæfte en ekstern antenne, for eksempel det trådløse Wi-Fi-kort i en bærbar computer. Fjern beskyttelsespluggen på Wi-Fi-kortet med din fingernegle.

11.

Tilslut den ubøjelige ende af Pigtail N-adapteren til den nubeskyttede port på Wi-Fi kort. Mål den åbne ende af dåsen i den generelle retning af den trådløse router, der sender Wi-Fi-signalet til enhederne, der bruges i hjemmenetværket.

En Wi-Fi-antenne, som enhver antenne, har intet andet formål end at modtage signaler, der sendes over luften til brug for den enhed, der er tilsluttet den. Fremgangsmåden til at lave din egen trådløse Wi-Fi-antenne er ligetil og ukompliceret, selvom der er foreslået voksentilsyn til mindreårige diyere.