Sådan gendannes mine Bluetooth-steder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.' Klik på 'Enhedshåndtering.'

2.

Klik på '+' -tegnet ved siden af ​​'Bluetooth-radioer' for at udvide det. Afinstaller hver enhed, der er anført under 'Bluetooth-radioer' ved at højreklikke på hver og vælge 'Afinstaller'. Klik på 'OK', og luk derefter 'Device Manager' og klik på 'OK'.

3.

Klik på 'Start' og derefter 'Kør'. Skriv '\% windir\% \ inf' i 'Åbn' boksen og klik på 'OK'.

4.

Find 'bth.inf' i højre rude, højreklik på det og vælg 'Omdøb'. Omdøb 'bth.inf' til 'bth.inf.old' og tryk på 'Enter.' Find 'bth.pnf' i den højre rude og 'Omdøb' den til 'bth.pnf.old.' Genstart computeren.

Download software til Bluetooth for Windows fra Broadcom til harddisken og dobbeltklik på filen for at installere den (se Ressourcer). Når vinduet 'Initial Bluetooth Configuration Wizard' åbnes, klik på 'Next', og konfigurer derefter Bluetooth for dit system ved at følge vejledningen på skærmen.

Bluetooth er lav strøm, trådløs teknologi, der forbinder kompatible enheder med hinanden eller til en Bluetooth-aktiveret pc. 'Mine Bluetooth Places' er tredjeparts software, der installeres som en del af en anden Bluetooth-pakke. Nogle metoder til installation af Windows XP Service Pack 2 gør det muligt for Windows at installere en generisk, underskrevet Microsoft-enhedsdriver, der overskriver tredjepartsdrivere eller forhindrer dem i at blive indlæst. For at gendanne 'Mine Bluetooth Places' skal du først deaktivere Microsoft-driveren.