Oplysninger om arbejdsgruppen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Det firma, du arbejder for, kan dit lands regering eller din internetudbyder blokere adgangen til bestemte websteder. Omgå dette forbud ved at gå til en proxywebsite, som viser dig indholdet fra den adresse, du ikke har lov til at besøge. Men så snart blokeringssoftwaren registrerer en proxy, forbyder den den.

Løsning

Du har brug for en helt ny proxy, der ikke er kanaliseret gennem den blokeringssoftware, du forsøger at unddrage. En velkendt proxy vil ikke fungere. Den eneste måde at finde nye proxyer på er via en noteringstjeneste. Søgemaskiner tager for lang tid at referere websteder. På det tidspunkt, hvor de lister en proxy, er det for velkendt. Proxies, der arbejder, er et par timer gammelt. Af denne grund skal du søge efter en noteringstjeneste (se Ressourcer).

Funktioner

Indstilling af proxy-tjenester i din browser betyder, at al trafik via internettet bliver kanaliseret via en proxy uden at besøge proxywebstedet. Disse kaldes HTTP proxies. Directory sites (se Resources) liste nye proxyer. Der er to typer proxy. Den ene er indgået i opsætningen af ​​brugerens netværksapplikation. Den anden er et websted brugeren besøger og indtaster adressen på den hjemmeside, der skal ses. I begge tilfælde bliver målwebstedet lurt til at tro, at det kommunikerer med adressen af fuldmagten, ikke din. Dette giver anonymitet.