Sådan køres en batchfil på en fjerncomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Tilbehør', og klik derefter på 'Eksternt skrivebord.' Dette åbner en forbindelsesdialogboks.

2.

Indtast fjerncomputerens navn i den åbne dialogboks og klik derefter på 'Connect.' Dette åbner et terminalvindue på din computer Indtast dit brugernavn og adgangskode, og klik derefter på 'Log ind.' Fjernbetjeningens skrivebord vises.

3.

Klik på fjerncomputeren 's' Start '-knappen, og klik derefter på' Computer '. Dette åbner et Explorer-vindue. Naviger i Explorer-vinduet til din batchfil.

4.

Dobbeltklik på batchfilen. åbner et Windows-kommandolinjeværktøj og udfører batchfilen. Når det er færdigt, lukker kommandolinjeværktøjet.

5.

Klik på knappen 'Afslut' øverst på din terminal vindue for at lukke Remote Desktop. Du kan gentage disse trin for at køre en batch-fil på andre eksterne computere på dit netværk.

Remote Desktop er et program installeret på alle Windows-computere, som giver dig mulighed for at udføre vedligeholdelse på computeren, herunder udførelse af en batchfil. En batchfil er en eksekverbar fil med udvidelsen '.BAT'. Udvidelsen fortæller Window, at den skal udføre koden inden for filen i stedet for blot at åbne en tekstredigerer. Du bruger Remote Desktop til at få adgang til den eksterne computer og derefter udføre filen fra Windows Stifinder.