Hvordan laver jeg Bluetooth-computere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Kontrolpanel' fra menuen 'Start' og skriv 'Bluetooth' i søgefeltet øverst til højre i vinduet. Klik på linket 'Skift Bluetooth-indstillinger'.

2.

Kontroller 'Tillad Bluetooth-enheder at finde denne computer.' Tryk på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Gentag denne proces på de andre computere, du vil bruge via Bluetooth.

3.

Åbn 'Devices and Printers' fra menuen 'Start' på en af ​​computere og klik knappen 'Tilføj en enhed' nær toppen af ​​vinduet. Windows søger efter og lister enheder, der er tilgængelige for at oprette forbindelse til.

4.

Vælg den computer, du vil netværk med, og tryk på 'Næste'. En af computererne genererer en sikkerhedsadgangskode som en del af forbindelsesopsætningen. Indtast denne nøgle i den anden computers opsætningsvindue. Disse to computere er nu netværksforbundne via Bluetooth. Gentag processen 'Tilføj en enhed' for hver computer, du vil have netværk med.

5.

Gå tilbage til vinduet 'Bluetooth-indstillinger' og deaktiver 'Muligheden for at tillade Bluetooth-enheder at finde denne computer'.

Bluetooth 2.0 's maksimale hastighed er omkring 3 megabit per sekund, langt fra hastigheden af ​​'trådløse N' -netværk, men det kan stadig bruges til at oprette et trådløst netværk mellem to eller flere computere. På trods af lavere hastighed er den lave strømforbrug gør det til et ønskeligt valg til netværk af mobile enheder som bærbare computere. Oprettelse af et Bluetooth-netværk tager lidt mere arbejde end standard trådløse netværk, men det er stadig en ret simpel proces.