Sådan opretter du forbindelse til trådløse DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på netværksikonet i proceslinjen i proceslinjen. Dette kan findes i nederste højre hjørne af skærmen. Netværksikonet vil enten være et billede af en computerskærm med en ledningsindikatorforbindelse eller en række søjler, der angiver signalstyrken.

2.

Klik på dit trådløse netværk fra listen som vises i den aktuelle forbindelsesmenu.

3.

Klik på knappen 'Connect' under netværket. Du skal muligvis indtaste et kodeord, hvis din forbindelse er beskyttet af en WEP- eller WPA-kryptering. Denne adgangskode er noget, du sætter dig selv, hvis dette er din hjemmeforbindelse. Hvis det er en kontorforbindelse, skal du muligvis spørge nogen, hvad adgangskoden er.

Tips og advarsler

  • I Windows Vista kan du også klikke 'Opret forbindelse til' i menuen Start for at åbne forbindelsesindstillingerne til din computer.
  • Tilslutning via et trådløst netværk har store fordele. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere enheder til dit hjem eller kontor netværk, da du ikke behøver at stole på tilgængeligheden af ​​Ethernet-porte på din enhed for at diktere, hvor mange enheder der kan oprette forbindelse til netværket. Der er flere måder at oprette en sådan forbindelse på. En måde er at forbinde en router til dit eksisterende DSL modem. En anden måde er at bruge et modem og en trådløs router combo. Dette omfatter alt hvad du behøver i en enhed. Derefter er tilslutning til dit trådløse netværk en brise.