Sådan slettes et Microsoft Windows-netværksnavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', højreklik på 'Computer' og vælg 'Properties'. Klik på 'Skift indstillinger' til højre for 'Computernavn, domæne og arbejdsgruppeindstillinger' og 'Skift'.

2.

Klik på 'Domæne' eller 'Arbejdsgruppe' afhængigt af hvilken netværkstype du vil bruge. En arbejdsgruppe er sandsynligvis den type, der skal bruges, hvis du bruger en hjemmecomputer i stedet for en arbejdscomputer, fordi en domæneserver er nødvendig for at bruge et domæne.

3.

Klik på ' OK 'to gange. Genstart computeren i brug og alle andre computere på netværket. Træk og tænd din router igen.

4.

Klik på 'Start', 'Computer' og 'Netværk' til venstre ved hjælp af den første computer. Højreklik i vinduet under netværksenhederne (i det hvide rum) og placér markøren over 'Gruppe efter' og vælg 'Arbejdsgruppe'. Computere på dit netværk vil blive grupperet efter deres arbejdsgruppemedlemskab, så du kan se alle netværksnavne i brug fra overskrifterne.

Slet et Microsoft Windows-netværksnavn, hvis du ikke længere bruger et netværksnavn efter at have skiftet computere til en ny. Dette vil medvirke til at undgå forvirring og irritationen af ​​at få det til at vise sig på computeren. Et ubrugt netværksnavn kan nogle gange stadig opstå, når du surfer på dit netværk, når du ikke vil have det. Dette problem kan elimineres i flere trin ved hjælp af din router og computere. Du skal indtaste et nyt netværksnavn på computeren for at slette den gamle en.