Betydningen af ​​Computer Networking u0026 Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Datanetværk udfører opgaver, der oprindeligt blev understøttet af andre teknologier. Private telefonnetværk er et eksempel på dette. Ved at vedtage internetteknologi kan virksomheder integrere deres telefonsystem med deres datanetværk. Som teknologien udvikler, bliver netværk lettere at oprette og overvåge. Specialister kan betjene nettet via fjernadgang, og det er derfor ikke nødvendigt at holde dyre internt teknisk personale. Så reducerer computernetværk omkostningerne.

Funktioner

Netværk gør det muligt for flere mennesker at samle oplysninger inden for et firma. Information er centraliseret, og gentagelse af information er udryddet. Udgangen af ​​en forretningsproces er input fra en anden. Netværk gør det muligt at gennemføre forretningsfunktioner hurtigere og uden mulighed for, at vigtige oplysninger overses eller skjules.

Sårbarhed

Bredere adgang betyder større mulighed for angreb eller tyveri af data. Sikkerhedsfunktioner er afgørende for at sikre fortrolighed og for at forhindre tab af data eller efterligning. Computer netværk er grundlaget for internettet. Kommunikationsmetoder er tilgængelige for os i dag, hvilket ikke ville være muligt uden computernetværk. Internettet har revolutioneret adgangen til information til dem, der har udstyret til at forbinde. Virksomhedsnetværk øger produktiviteten ved at lade computere specialisere sig.