Sådan opretter du forbindelse til Windows 2000 Pro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut ethernetkablet til pc'en eller computeren, der har Windows 2000 Pro installeret på den. Slut den anden ende af ethernet-kablet til netværksmodemet. En popup vil dukke op, når Windows indser, at det er forbundet til et netværk. En netværksadapter kræver, at du installerer drivere og software, når du opretter forbindelse til et trådløst netværk. Indsæt alle sikkerhedsdata, der skal forbindes til netværket.

2.

Tryk på 'Windows' -tasten, som er placeret mellem 'ctrl' og 'alt' tast på tastaturet. Klik på 'Indstillinger', og gå til 'Netværks- og opkaldsforbindelser' -indstillinger, der findes i fanen Indstillinger. Der vises et nyt popup-vindue. Højreklik nu på grafiske ikonet 'Local Area Network' og vælg 'Properties' mulighederne i pop op-menuen. Et andet vindue vil blive genereret. Klik på 'TCP / IP-indstillinger' i rullemenuen og vælg derefter 'Egenskaber'.

3.

Vælg 'Få en IP-adresse automatisk', hvis dit netværk tildeler adresser. Ellers skal du vælge den anden mulighed. Tryk på 'OK' for at gemme indstillingen og forlade menuerne. Genstart computeren, og forbindelsen skal være helt etableret.

Tips og advarsler

  • Hvis der opstår problemer, skal du kontakte din netværksadministrator, som har adgang til alle netværksindstillingerne.
  • Netværk skaber indviklet informationsteknologisk infrastruktur, der fungerer som en kæmpe mekanikermaskine, der er i stand til at producere massemængder af information og data. Computere i et netværk kræver alle muligheden for at få adgang til hinanden og fungere fuldt ud i deres processorkraft. Tilslutning af computer sammen gennem et netværk er en nem oplevelse for små hjemmenetværker, men som omfanget af et netværk stiger, gør det også vanskeligheden. Hvert operativsystem tilbyder et andet sæt instruktioner, som du skal følge for at tilslutte systemet korrekt til et netværk. Windows 2000 pro har funktioner, der gør denne opgave lettere.