Sådan sender du en fax med Sierra Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din internetudbyder (ISP) og anmode om et faxnummer til dit SIM-kort, der går i AirCard. Du skal have et separat faxnummer til rådighed for at sende faxer med dit Sierra Wireless AirCard.

2.

Åbn dit faxprogram og gå til 'System Info'. Vælg indstillingen for 'Generelt' og markér afkrydsningsfeltet ud for Sierra Wireless AirCard. Hvis du bruger WinFax-programmet, skal du gå til valgmulighederne og fjerne markeringen i feltet 'Hardware Flow Control'.

3.

Komponér din fax i det softwareprogram du normalt bruger brug til faxning. Vælg afsendelsesindstillingen for at sende din fax, og den vil sende den med Sierra Wireless AirCard. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du komponerer og sender en fax med dit faxprogram, skal du kontakte brugervejledningen for detaljer.

Kunderne på Sierra Wireless kan bruge Sierra Wireless AirCard 7XXX til at sende og modtage faxer. Kunder skal konfigurere AirCard til at arbejde sammen med WinFax eller et andet computerfaxprogram. Husk, at din tjenesteudbyder skal understøtte faxfunktioner for at AirCard skal fungere, når du sender og modtager faxer.