Sådan lytter du på en Ventrilo Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent oplysningerne på den Ventrilo-server, du ønsker at oprette forbindelse til. Skriv ned adgangskode, værtsnavn og portnummer på serveren.

2.

Åbn Ventrilo-programmet. Klik på '- u0026 gt;' knappen ved siden af ​​'Server' -teksten.

3.

Skriv serverens værtsnavn eller IP-adresse i øverste tekstfelt. Indtast portnummeret i 'Port' Indtast serverens adgangskode i feltet 'Password', hvis det er nødvendigt. Tryk på 'OK'.

4.

Klik på knappen 'Connect'. Når du er forbundet til serveren, skal du navigere til et værelse befolket af andre brugere ved at dobbeltklikke på det relevante rum. Alt kommunikation mellem brugerne afspilles via dine højttalere eller headset.

Tips og advarsler

  • Du kan justere lydstyrken individuelt ved at højreklikke på brugernavnet og vælge 'Volume' valgmulighed.
  • Ventrilo-programmet er et VoIP- eller Voice over Internet Protocol-program. VoIP-programmer tillader, at talekommunikation finder sted på internettet ved hjælp af servere. Der findes en lang række Ventrilo-servere, hvoraf en stor del altid indeholder brugere. Servere med mange brugere kaldes befolket servere. Lyt til kommunikation på Ventrilo ved at oprette forbindelse til en befolket server og blot vente. Ingen mikrofon er forpligtet til at lytte, mens den er tilsluttet en Ventrilo-server; kun lydhøjttalere er nødvendige.