Sådan slettes en Windows Logon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sikring af beskyttelse mod uautoriserede brugere

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Kontrolpanel'. Dette åbner et nyt vindue. I søgefeltet i øverste højre hjørne skal du indtaste 'brugerkonti' og trykke på 'Enter'.

2.

Klik på 'Administrer en anden konto.' Hvis du bliver bedt om administratoradgangskoden, skal du indtaste den. Du bliver kun bedt om, at du ikke er logget på computeren som administrator.

3.

Klik på det kontonavn, du vil slette. På listen over muligheder for denne konto skal du klikke på 'Slet kontoen.' Klik på 'Slet filer' for at fjerne eventuelle bruger-specifikke filer.

En Windows-logon-konto giver brugerne mulighed for at få adgang til en computer. Det logger dig ind på Windows-computeren og indlæser præferencer relateret til kontoen. Når du ikke vil have en anden bruger til at logge på computeren længere, skal du slette denne konto fra Windows-indstillingerne. Dette beskytter din Windows-computer mod uautoriseret adgang og er til gavn for hjemmebrugere eller netværksadministratorer, der skal sikre interne computere.