CNET Internet Connection Speed ​​Test

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Test af internetforbindelse er tilgængelig for brugere, der er nysgerrige om deres forbindelseshastighedsstatistik. CNET's test fortæller kun din downloadhastighed eller båndbredde, men den er mere tilgængelig end andre hastighedsprøver, der giver flere data.

Funktion

Båndbreddeprøver, som den, der tilbydes af CNET, funktion ved at sende en fil til din computer til download. Ved CNET kan du vælge din forbindelsestype, som bestemmer størrelsen på den fil, der vil blive sendt. CNETs server overvåger derefter denne download og rapporterer sine resultater til dig. Nogle andre hastighedsprøver tilbyder også uploadhastighedstests, hvor den samme fil sendes tilbage til deres servere til test.

Overvejelser

Når du kører en internetforbindelse hastighedsprøve som CNET s Bandwidth Meter, skal du sørge for ingen applikationer eller computere på dit netværk bruger båndbredde. Dette kan betydeligt sænke den hastighed, der er optaget i hastighedstesten. CNETs internetforbindelse hastighedstest er kendt som CNET båndbredde meter. Den er tilgængelig gratis for alle internetbrugere som en metode til at teste forbindelseshastigheden eller båndbredden af ​​deres internetudbyder.