Sådan Wire Ethernet vægplader

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk kablet ud af væggen mindst 6 inches. Brug værktøjskniven til at trimme den ydre isolering mindst 2 tommer. Hvis en af ​​ledningerne skæres eller knuses under trimningsprocessen, skal du bruge kabelsnitteren til at afbryde enden og prøve igen.

2.

Fjern de fire par ledninger. Stikket er farvekodet for at matche ledningsstedet. Fjern ikke trådens ender. Jacken vil gennembore isoleringen, når den sættes i spalten.

3.

Indsæt et af ledningerne i den tilsvarende slot. Nogle stik kræver, at ledningernes ender er bøjes i 90 grader vinkler, som de er indsat. Følg instruktionerne, der følger med stikket.

4.

Skub kablet ned i spalten med det lille plastværktøj, der følger med stikket. Gentag de resterende syv ledninger.

5.

Placer plastikkapperne, der følger med stikket over ledningerne, og klik på plads. Sæt stikket i dækslet;

6.

Skub kablet tilbage i vægåbningen og fastgør låget til væggen.

p>

Tips og advarsler

  • Kontrollér trådfarverne for at sikre, at de er i de rigtige slots. Det er let at lave en fejl; ledningerne er små, og der er ikke meget plads til at arbejde.
  • En Ethernet-vægplade indeholder et RJ-45-stik, der er designet til at acceptere cat-5, cat-5e og cat-6-kabler, også kendt som Ethernet-kabler, da de 'bruges til at forbinde computere og andet eksternt udstyr til et netværk. Cat-5, cat-5e og cat-6 betegnelserne angiver den maksimale frekvens, som hvert kabel kan klare. De fleste husholdningsapplikationer bruger cat-5e-kabel. Det er bedømt fra 1 til 100 megahertz eller MHZ og er mere end tilstrækkeligt til hjemmenetværk.