Sådan sikkerhedskopieres XP til en netværksdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen XP 'Start' i proceslinjen. Klik på 'Alle programmer', og klik derefter på 'Tilbehør'. Klik på 'Systemværktøjer', og klik derefter på 'Backup.' Dette åbner det interne backupsystem i Windows XP.

2.

Klik på 'Næste' i det første vindue. Det første vindue er simpelthen et velkomment vindue. Klik på 'Sikkerhedskopier af filer og indstillinger' på det næste skærmbillede, og klik derefter på 'Lad mig vælge, hvad der skal sikkerhedskopieres' og klik på 'Næste'.

3.

Kontroller hver boks til Angiv, hvilke mapper og systemfiler du vil sikkerhedskopiere. Klik på knappen 'Næste'.

4.

Klik på knappen 'Gennemse' for at vælge en placering til sikkerhedskopien. Dobbeltklik på netværksdrevet for at gemme det på den eksterne computer. Klik på 'Næste'.

5.

Klik på 'Afslut' for at starte ryggen og gemme indstillingerne. Det kan tage flere minutter at gemme store mængder data via netværket.

Windows XP giver dig et program kaldet 'NT Backup', som er et internt backup system, der giver dig mulighed for at lave kopier af dine vigtige dokumenter, programmer og systemfiler. Du kan sikkerhedskopiere Windows XP-filer til et netværksdrev, hvilket er et drev, der er placeret på en anden computer. Du kan også bruge en dedikeret filserver eller et andet skrivebord på dit Windows-netværk.