Alternativer til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Fremskridt inden for teknologi gør det muligt for folk at forbinde ethvert antal måder til internettet. Mens trådløse internetforbindelser er pålidelige og populære, er der andre alternativer. Nogle boliger er stadig ikke udstyret med trådløs teknologi, mens andre brugere går ud over trådløs. Et udvalg af alternativer til trådløst internet inkluderer: opkaldstjeneste, bredbånd, langdistancetenner og pc-kort.

Opkald er et valg

For dem, der ikke kan oprette forbindelse til internettet via trådløst, -up forbindelsen vil gøre. Opkaldsforbindelser har adgang til internettet ved hjælp af telefonlinjer til hjemmet. Dial-up internet service betyder ofte at afbryde telefonledninger og sætte dem igen på computeren. Fordi det er langsommere hastighed end trådløs, gør en opkaldsforbindelse det 'vanskeligere at se bestemte typer medier, såsom video', ifølge Purdue University. En stor fordel ved at oprette forbindelse til internettet er dog, at det måske er den billigste måde at oprette forbindelse til.

Bredbånd fungerer også

Sammenlignet med opkald er bredbåndsinternet en hurtigere måde at oprette forbindelse til. Bredbåndsteknologi giver mulighed for 'lethed ved indledende forbindelse, varighed af forbindelse og ingen ekstra telefonafgifter', ifølge Purdue. Derudover er bredbåndsforbindelser hurtigere end opkaldsfunktioner - hvilket gør det lettere at se store filer. Bredbånd er begrænset - sammenlignet med trådløs teknologi - for at forblive forbundet til din computer, skal kablerne være tilsluttet.

Long-range antenner forlænger tilslutninger

Long-range antenner er bemærkelsesværdige for internetforbindelse. Trådløse forbindelser kan gøre det muligt at tjekke internettet væk fra dit hjem - men din computer har stadig brug for et anstændigt signal. Langtrækkende muligheder giver ekstrem afstand til tilslutningsmuligheder, når de peges på en højdreven retningsantenne. Ifølge DXZone.com har en digital langviddeantenne sådan imponerende point-to-point-ydeevne, de kan linke til afstande 'større end 5 miles.' Da du måske har brug for synkronisering for at din antenne kan fungere, kan der være problemer med forbindelsen, hvis du ikke kan se den kraftfulde retning.

PC-kort er universelle

PC-kort går langt ud over en standard trådløs Internetforbindelse. PC-kort er universelle i deres design, så du kan oprette forbindelse til internettet - fra stort set overalt. Faste trådløse forbindelser kræver 'hotspots', når de ikke er direkte knyttet til en bestemt server. Ifølge HighSpeedInternetAlternatives.com er PC Cards exceptionelt hurtige og giver dig mulighed for at omgå trådløs tradition ved at overføre næsten ethvert signal - på ethvert sted - med 'ingen båndbreddehætter'.