Sådan slettes Windows Domain

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 7 'Start' orb i proceslinjen, og højreklik derefter på 'Computer'. Vælg 'Egenskaber' i pop op-menuen.

2.

Klik på fanen 'Computer Name'. Dette viser dit computernavn og det domænenavn, som din computer er konfigureret til.

3.

Klik på 'Skift'. Slet domænenavnet i tekstfeltet 'Domæne' og vælg 'Arbejdsgruppe' i afsnittet 'Medlem af'. Indtast et arbejdsgruppens navn til netværket.

4.

Klik på 'OK' for at gemme ændringerne. Genstart computeren. Din computer er ikke længere en del af domænet og er en del af arbejdsgruppen.

Et Windows-domæne giver virksomhederne en netværkskonfiguration, der giver brugerne mulighed for at logge ind, dele mapper og sende udskriftsjob til virksomhedens printere. Når du ikke længere ønsker at have en computer som en del af domænet, skal du slette domænenavnet fra computerens netværkskonfigurationer. Dette er gavnligt af sikkerhedsmæssige årsager, hvis du sælger computeren, eller hvis du ikke længere har brug for det for firmaet forretning.