Vigtigheden af ​​VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

VoIP giver brugerne kontrol over funktioner, såsom opkald venter, viderestilling og voicemail, så de slår hver funktion til og fra og tilpasser indstillingerne efter deres behov. Du kan vente opkald, når du forventer et vigtigt opkald, men sluk det, så du ikke bliver afbrudt, når du ringer til mamma på hendes fødselsdag. Du kan viderestille virksomhedsopkald til en hjemtelefon til weekenden eller sende dem til din celle, når Du er på forretningsrejse, og alle disse funktioner giver brugerne mere fleksibilitet i deres kommunikation og åbner døren for mere innovation, da trådløs mobiltelefonteknologi udvikler sig.

Lavpris

Da telefonopkald foretages over internettet baseprisen for VoIP er ofte mindre end traditionelle telefonlinjer. Et lokalt opkald koster det samme som det, der sker over hele landet, og sparer endnu flere penge. Og mens virksomhederne stadig betaler et månedligt servicegebyr, kan it-afdelingen ofte kør systemet, fordi det er computerrelateret, hvilket sparer omkostningerne ved at betale et eksternt firma en ekstra månedlig vedligeholdelsesafgift. En anden effekt af de lave omkostninger er, at folk kan foretage langdistanceopkald, hvilket ville være omkostningsøkende for andre teknologier. Folk er også mere i stand til at arbejde fra fjerntliggende steder og holde kontakten med familiemedlemmer, der bor i andre lande.

Integrerer med anden teknologi

Da teknologien er digital integreres den med anden computerteknologi. Du kan indstille det til automatisk at sende dig en e-mail eller en tekstbesked, når du har en voicemail-besked, eller du kan få voicemail-beskeder sendt til din email-adresse. Med en personlig konto kan du viderestille talemeddelelsen til andre, og du kan tjekke din voicemail fra internettet. Business VoIP giver endnu flere tilpasningsmuligheder, især hvis du har mere end et kontor. Du kan viderestille opkald fra et kontor til et andet uden at opkaldere er opmærksomme på det.

Fremtiden

Da flere og flere mennesker har smarte telefoner med trådløse internetforbindelser, vil VoIP give forbrugerne mange muligheder for trådløse opkald, ifølge Tom Kershaw, vicepræsident for VoIP-tjenester hos VeriSign. VoIP-opkald lavet af en internet-aktiveret smartphone koster meget mindre end mobiltelefonopkald, og VoIP-systemer giver dig mulighed for at vælge, hvem der kan nå dig på et af flere telefonnumre på forskellige tidspunkter, så dine familiemedlemmer kan altid nå dig, men du kan undgå forretningssamtaler i fritiden. VoIP eller Voice-over-Internet Protocol er en teknologi, der gør det muligt at foretage telefonopkald via internettet i stedet for at bruge traditionelle telefonlinjer. Når VoIP først blev gjort tilgængelig, måtte VoIP-brugere bruge et headset, der var tilsluttet en computer, men nyere teknologi tillader brugere at foretage opkald ved hjælp af traditionelle telefoner.