Sådan bypasses en proxy i UAE

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en CGIProxy-server ved at få adgang til et katalogwebsted (se Ressourcer). Bibliotekswebstederne opdateres ofte for at holde styr på proxyer, der ændrer adresser.

2.

Find et proxywebsted, der geografisk er tæt på dig. Gratis CGIProxy-liste indeholder en række websteder i UAE (se Resources). Hvis du 'omgå en proxy på et netværk, skal du vælge en af ​​disse. Hvis du ønsker at få adgang til et websted, der er forbudt af regeringen, ville det være bedre at vælge et websted baseret i Storbritannien Andre mappesider viser flere detaljer, som om proxyen tilbyder krypterede forbindelser og hvor længe proxyen har fungeret. Nyere proxy er bedre.

3.

Klik på navnet på en proxy på listen. Dette link åbner CGIProxy-webstedet i et nyt vindue.

4.

Gennemse CGIProxy-webstedet for at finde et adressefelt. Dette vil være det eneste aktive felt på webstedet. Webstedet vil indeholde lille tekst og ingen brugsanvisning, men der vil dog være meget reklame. Indtast webadressen på det websted, du vil besøge. Webstedets indhold vil så blive vist i CGIProxy-vinduet. Proxywebstedets adresse forbliver i adresselinjen i vinduet, så webstedet du ' re visning vil ikke blive opdaget af indholdsfiltrering proxies. Dette gælder også, hvis du klikker på et link på den viste side eller går til en anden del af den viste hjemmeside ved at få adgang til en menu. CGIProxy 's adresse forbliver i adresselinjen i løbet af sessionen.

Indholdsfiltreringsmagasiner er blevet implementeret over hele verden, herunder i De Forenede Arabiske Emirater (UAE). Disse proxyer blokere adgang til blacklisted websites. En indholdsfilterproxy implementeres på et privat netværk; computere i netværket får adgang til internettet via en gateway. Regeringer blokerer til tider adgangen til bestemte steder fra deres eget land, men der er en måde at undergrave denne type system på. En CGIProxy-server maskerer den sorte liste hjemmeside, så den er tilgængelig.