Sådan får du adgang til en sikker fjerncomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå gennem netværksindstillingerne og sørg for, at den computer, du forsøger at få adgang til, er konfigureret til at tillade fjernadministration.

2.

Log ind på din computers administratorkonto; For at få fjernadgang til en anden computer på netværket skal du være logget ind på denne konto.

3.

Klik på 'Start' knappen for at åbne menuen 'Start'.

Vælg .

5.

Vælg 'Ydelse og vedligeholdelse' og vælg derefter 'Administrative værktøjer .

6.

Vælg 'Computer Management.'

7.

Højreklik på 'Computer Management (Local) .' Dette vil generere en rullemenu. Klik på 'Opret forbindelse til en anden computer.'

8.

Klik på 'En anden computer.' Vælg navnet på den computer, du vil styre fjernstyret. Også tilgængelig er en 'Gennemse' -knap; Dette vil give dig mulighed for at se listen over netværkscomputere, hvor du skal kunne finde den, du gerne vil oprette forbindelse til.

9.

Opret forbindelse til den gældende computer . Alle Windows-applikationer på proxy-computeren skal nu være tilgængelige for at få adgang til.

I dag er pc'er et vigtigt segment i erhvervslivet. De bruges til utallige forretningsapplikationer, og vigtige data gemmes på dem. Forretning involverer ofte meget rejse, men behovet for adgang til data og et hjem eller en computer er stadig meget vigtig. Data kan gemmes på en central server, men mange kan mangle midlerne eller ønsket om at købe dataserverplads. Heldigvis er det muligt at få adgang til en computer fra en fjernplacering.