Sådan installeres WildBlue

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for pc'en, før WildBlue modemet installeres. Klik på dit skrivebords 'Start' -knap og klik på 'Sluk computeren' eller 'Luk ned'. Vent til computeren slukkes, inden du går videre til næste trin.

2 .

Tilslut dit koaksialkabel fra parabolantenne til bagsiden af ​​dit Wild Blue-modem.

3.

Sæt din AC-adapter til dit Wild Blue-modem til en arbejdsstikkontakt. Sørg for, at du ikke tilslutter adapterens modsatte ende til modemets bagside endnu.

4.

Slut dit Ethernet-kabel til Wild Blue-modemet s. Tilslut strømforsyningens anden ende bag på modemet for at tænde den.

5.

Sæt den anden ende af dit Ethernet-kabel i din computer s Ethernet-port. Tænd for din pc og vent på, at den starter helt.

6.

Placer WildBlue-softwareinstallations-cd'en i computerens diskdriver og vente på Installationsguiden vises på skærmen.

7.

Accepter guidenes licensaftale og ændrer ikke detaljerne i installationen navn placering felter. Klik på 'Install' knappen for at starte installationen af ​​softwaren.

8.

Dobbeltklik på WildBlue software ikonet på dit skrivebord efter installationen eller vælg det fra listen af programmer i din Start-knap.

9.

Vælg den indstilling, der angiver, at du har dit WildBlue-modem tilsluttet din pc. Indtast HTTP-adressen på din valgte startside nederst på modemet og klik på 'OK'. Du kan nu bruge din WildBlue internetforbindelse.

De fleste computerbrugere, der har adgang til højhastigheds internet, får deres forbindelse fra deres telefon eller lokale kabelvirksomhed. Mens nogle mennesker er tilfredse med denne form for opsætning, er der dem, der foretrækker at benytte sig af højhastigheds internetforbindelse via satellit. Wild Blue er blot en af ​​de mange virksomheder, der leverer en satellitbaseret internetforbindelse, der fungerer ligesom din typiske internetopsætning, bortset fra at du nu bruger en satellit i stedet for en kabellinje. Hvis du lige har abonneret og købt tjenester fra Wild Blue, skal du have det installeret på din computer.