Proxy Surf Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

CGI Proxies

En CGI proxy er et websted, der indeholder et aktivt felt, hvor du indtaster adressen på den hjemmeside, du vil se. Proxy henter den første side af målwebstedet og viser det i vinduet. Den adresse, der vises i din browser, forbliver proxywebstedets adresse. Proxyen fungerer som ophavsmand for anmodningen.

HTTP Proxies

HTTP-proxy er angivet i konfigurationen af ​​din webbrowser. Browseren kontakter altid Proxyen sender alle adresser, du skriver ind i din browser. Proxyen vil interagere med hjemmesiden på dine vegne.

Formål

Proxyer maskerer din identitet fra de besøgte websites. Dette kan være nyttigt, hvis du blokeres af et websted, enten på grund af tidligere opførsel eller på grund af regionale restriktioner for adgang. Regeringer og virksomheder kan begrænse adgangen til bestemte websteder. Ved hjælp af en proxy kommer disse blokke. Ved at skjule din IP-adresse kan du undgå, at ondsindet software kommer til din computer.

Placering

Du finder proxyer med mapper (se Ressourcer). Proxyer ændrer deres adresser regelmæssigt for at undgå detektion. En proxyserver står ind for en anden tjenesteudbyder. Det kan gribe ind og ændre data, eller bare rute det. En modtagerenhed ved måske ikke, at den modtager trafik fra en proxy. Den brede offentlighed, der ønsker at surfe på internettet, har to hovedmuligheder: en CGI-proxy eller en HTTP-proxy.