Sådan Blokerer VNC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og skriv 'firewall' i søgelinjen. Klik på 'Windows Firewall' under kontrolpanellisten.

2.

Klik på 'Slå Windows Firewall til eller fra' linket i venstre rude.

3.

Slå firewall'en på for både de optioner, der er angivet (hjemme eller privat og offentlige netværk). Der er et grønt skjold ved siden af ​​muligheden 'Read on Firewall', så klik på cirklen ved siden af ​​både den private og det offentlige netværk og klik på 'OK' nederst på skærmen for at gemme.

< p> 4.

Klik på bagpilen øverst på Firewall-siden for at gå tilbage til Firewall-menuen. Klik på 'Tillad et program eller en funktion via Windows Firewall', som er angivet i venstre rude.

5.

Klik på knappen 'Skift indstillinger', og find derefter bokse ud for 'VNC' eller 'RealVNC' (eller et andet program med 'VNC' i navnet) og sørg for at de er tomme. Hvis markeret, skal du klikke på boksene for at fjerne markeringen af ​​dem og vælge 'OK' nederst for at gemme disse indstillinger.

VNC, eller Virtual Network Computing, er et softwareprogram udviklet af RealVNC, der giver adgang til computeren via internettet. Hvis to computere kører softwaren, kan en seercomputer få adgang til en servercomputer via en internetforbindelse. Dette fungerer for computere, der kører forskellige versioner af Windows og endda forskellige operativsystemer som Linux- eller Apple-baserede. Nogle hackere kan bruge dette program til at få uautoriseret adgang til din pc. For at stoppe dette skal du bruge Windows-firewall til at blokere VNC-programmet.