Sådan deler du en internetforbindelse med et USB-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Del forbindelsen via Ethernet-kabel. Hvis USB-modemet er tilsluttet en computer, kan computeren omdannes til et netværkshub, hvilket betyder, at andre computere kan oprette forbindelse til internettet via computeren. Opsæt et netværk i Windows ved hjælp af 'Internet Connection Wizard' værktøj og tilslut den anden computer via et Ethernet-kabel. De fleste computere har mere end en Ethernet-port, hvilket betyder at mere end en computer kan dele forbindelsen.

2.

Brug Bluetooth. Mange nyere computere leveres med Bluetooth integration. Du skal blot tænde Bluetooth på begge computere. Indstil den primære computer som vært og lad den anden computer (og tredje eller fjerde) forbinde via Bluetooth-forbindelse. Bluetooth kræver, at computeren er tæt på at have et stærkt signal. Men denne metode kræver ingen ledninger eller ekstra hardware.

3.

Slut USB-modemet til en trådløs eller kablet router. Dette kan være den bedste løsning til at dele en internetforbindelse via et USB-modem. En trådløs router skal være kraftig nok til at sende signalet over et helt hus. Mens en kablet router skal have nok porte til hver computer til at oprette forbindelse til den. Mange nye trådløse routere har en USB-indgangsspecifikation specielt til USB-modemer. Køb en af ​​disse routere og sæt den op. En sådan router koster mindre end $100 og kan købes hos enhver computer elektronik butik.

Deling af en internetforbindelse med et USB-modem kan udføres på en række måder. Computeren den er forbundet til, kan simpelthen forbinde et Ethernet-kabel til den computer, der vil dele forbindelsen. Computeren kunne dele forbindelsen via Bluetooth. USB-modemet kan også sluttes til en trådløs router og dele forbindelsen trådløst. Den rigtige valg afhænger af den tilgængelige hardware på begge computere.