Sådan repareres en 404-fejl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller webadressestavningen. Hvis endog et tegn er forkert i en lang række bogstaver og tal, vil du sandsynligvis støde på en 404 fejlside. Pas på at minimere fejl ved indtastning af webadresser manuelt.

2.

p> Opdater siden. Du har muligvis haft en engangs hik, møder og fejl, mens du foretager forbindelsen eller adgang til webstedet, mens den skiftede. En opdatering kan afhjælpe problemet.

3.

Sørg for, at siden faktisk findes. Naviger til startsiden for det websted, du besøger, og prøv at finde et link der, eller brug sitemap til at søge efter den specifikke side. Navnet eller webadressens placering kan have ændret sig siden dit sidste besøg.

4.

Vent og prøv igen senere. Webstedets administrator kan udføre uanmeldte reparationer, ændringer eller opdateringer til webstedet, eller det kan simpelthen have begået en fejl, når der opbygges links til siden. Siden kan kun være kortvarig eller i længere tid.

Tips og advarsler

  • Der opstår en 404 fejl, når serveren er fundet, men ikke den specifikke side. Du modtager en anden lignende fejl, hvis forbindelsen fejler helt . Mange websteder tilpasser deres 404 fejlsider for at fortælle dig, at du stadig har forbindelse til deres server med succes.
  • Mange fejl kan plage din web-browsing oplevelse, men en af ​​de mest almindelige og variable er 404-fejlsiden. En 404 fejlvisning fortæller dig, at det websted, du forsøger at få adgang til, ikke er tilgængeligt, og årsagen kan ligge i en af ​​flere muligheder. 404 fejl vises normalt ikke fordi du mangler en gyldig internetforbindelse, men der er et problem med webadressen. Nogle af disse fejlsider må ikke mærkes med en '404', men snarere en mere generel 'side ikke fundet' besked .