Sådan fejlfindes et trådløst PCI

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at PCI-kortet er sat helt ind i computeren. Hvis PCI-kortet er løs eller ikke helt sat i, vil det ikke forbinde med computeren korrekt for at modtage et trådløst signal. Hvis PCI-kortet tilsluttes via USB, skal du tilslutte det til en anden USB-port. Skub PCI-kortet ind så langt det går ind i computersporet.

2.

Fjern PCI-kortet fra din computer. Genstart computeren. Når computeren er genstartet, skal du indsætte PCI-kortet tilbage i din computer for at se, om det er genkendt. Fjernelse af PCI-kortet fra computeren nulstiller det, der gør det muligt for alle komponenterne at fungere korrekt.

3.

Slut det trådløse PCI-kort til en anden computer for at fastslå, om det er korrekt forbundet til internettet. Hvis den sekundære computer forbinder til internettet med succes, er problemet med din computer og ikke PCI-kortet.

4.

Besøg producenten af ​​PCI-kortets websted, klik på om support og dokumentation og download eventuelle drivere eller opdateringer til udstyret. Afhængigt af hvor længe siden du har købt PCI-kortet, kan dataene blive forældede, og systemet skal have en opdatering, så den kan fungere.

5. < / p>

Klik på Start, højreklik på 'min computer' og klik på 'Administrer'. Klik på enhedsadministrator og rul ned til 'andre enheder' eller 'netværkskort' og søg efter din enhed. Højreklik på enhed og klik på 'egenskaber'. Klik på driverfanen for at opdatere driveren eller klik på 'fejlfinding' under fanen Generelt, hvor Windows automatisk forsøger at fejle enheden

Din computer vil ikke oprette forbindelse til dit trådløse netværk korrekt, hvis du støder på problemer med dit trådløse PCI-kort. Et trådløst PCI-kort, der kan fungere, kan begrænse din produktivitet eller underholdning, mens du forsøger at surfe på internettet. Trådløse PCI-kort er enkle enheder, der forbinder til din computer for at genkende et trådløst signal i området. Der er et lille antal fejlfindingstrin, der er nødvendige for at løse eventuelle problemer, du måtte støde på.