Sådan stiller du et internetopkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download et VoIP-program. Du har brug for en slags software til at foretage opkald via internettet, så vælg en populær som Skype, Yahoo! Messenger eller AOL Instant Messenger. Alle disse programmer er gratis.

2.

Vælg et brugernavn. Hvis du planlægger at ringe til jordlinier og mobiltelefoner, køb kredit på VoIP-webstedet. VoIP-kredit fungerer på samme måde som et telefonkort: Din kredit bruges til at foretage telefonopkald til jordlinier og mobiltelefoner, og du vil blive opkrævet en sats pr. Minut baseret på, hvor du ringer. Den hjemmeside, hvor du købte krediten, skal vise priserne.

3.

Køb en mikrofon eller et headset, hvis din computer ikke allerede har en indbygget mikrofon.

4. Find brugernavne til venner og familiemedlemmer med det samme VoIP-program, så du kan ringe dem gratis. Følg vejledningen på VoIP-webstedet for at foretage dit første opkald.

/ p> Hvis du planlægger en tur, bor i udlandet eller er blevet ramt med en overvældende mobiltelefonregning for nylig, kan telefonopkald være til dig. Internetopkald, også kendt som VoIP (Voice over Internet Protocol), hjælper dig med at holde kontakten med venner og familie uden at bryde banken. Opkald fra en internettelefon til almindelige telefoner er billigere end at bruge en fastnet eller en mobiltelefon. Hvis du ringer til en person, der også bruger en internettelefon, er opkaldene gratis. Med et videokamera og en mikrofon kan du også se dine venner og familiemedlemmer, mens du snakker med dem.