Sådan synkroniseres en pc til en iMac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfigurer Windows Fildeling

1.

Klik på 'Start' -menuen og åbn din 'Mine dokumenter' -mappe. Klik på 'Del denne mappe' under 'Fil- og mappearbejder' i venstre side af vinduet.

2.

Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Del denne mappe på netværket' og skriv det navn, du vil bruge til din fælles pc. Markér afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad netværksbrugere at ændre mine filer', hvis du vil sende filer fra din iMac til din pc.

3.

Klik på 'Start' -menuen. Klik på 'Kør' og indtast 'CMD' for at åbne et kommandolinjevindue. Skriv 'ipconfig' for at hente din IP-adresse. Skriv adressen ned.

Klik på 'Connect to server' i din iMacs 'Go' -menu, og skriv 'smb: //' efterfulgt af din pc ' s IP-adresse. Klik på 'Connect' og indtast dit pc-administratornavn og kodeord. Klik på 'OK.'

5.

Klik på rullemenuen under 'SMB / CIFS delte mængder' og vælg din pc-delte mappe. Klik på 'OK' for at montere din pc på din iMac-harddisk.

Konfigurer iMac-fildeling

1.

Klik på ikonet 'Systemindstillinger' i din dok. Klik på fanen 'Tjenester' og markér feltet ud for 'Windows Sharing'. Indtast det navn, du vil bruge til din iMac-delte mappe i tekstfeltet øverst på skærmen.

2.

Skriv den IP-adresse, der vises i teksten på bunden af ​​skærmen. Du bruger enten dette nummer eller det navn, du skrev i tekstfeltet ovenfor for at få adgang til din iMac.

3.

Klik på 'Start' menuen på din pc. Klik på ' Kør 'og skriv din IP-adresse efterfulgt af dit iMac-administratornavn, for eksempel' \\ 192.168.0.1 \ Bill. '

4.

Klik på' OK '. Windows åbner din delte mappe på dit skrivebord. Træk filer og mapper mellem dine to harddiske.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bruge dit iMac-delt mappenavn i stedet for din IP-adresse, skriv '\\ (mappenavn) \ (iMac administratornavn)' i Windows 'Run' -programtekstfeltet.
  • At dele filer mellem en pc og en iMac kræver, at begge computere logger på det samme netværk. Ifølge Microsoft-webstedet er fildeling som standard aktiveret på Windows XP-baserede computere. Apple iMac-computere bruger OS X-operativsystemet, som forbinder til pc'er via enten IP-adressen eller computernavnet. Windows-computere forbinder også til iMac'er enten via IP-adressen eller computernavnet. En 'delt mappe' på hver computer viser filerne på hver harddisk.