Hvordan virker SSL-arbejde med TCP / IP?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

SSL-funktion

SSL er en metode, hvormed din webbrowser kan kontrollere, at en server, som den kommunikerer med, er autentisk og troværdig --- særligt vigtig for e-handelstransaktioner. Din webbrowser og serveren koordinerer først en handshaking-protokol, hvor de to beslutter, hvordan de skal kommunikere sikkert. Derefter krypterer og dekrypterer de to meddelelser mellem dem begge ved hjælp af deres aftalte protokol.

TCP / IP-funktion

TCP er en protokol, der sender beskeder ud fra din computer via et TCP-stik til det direkte netværk, som det er tilsluttet. IP fører det derfra over det større internet og til det nærmeste netværk af Web-server, hvor TCP igen finder TCP-stikket, der skal bære det på webservermaskinen. TCP / IP giver ikke noget om det, det bærer: krypterede data, in-the-clear data eller uidentificerbare / ødelagte data.

Fungerer sammen

Sammen sender SSL og TCP / IP sammen sikker information. For at anvende en analogi skriver SSL et krypteret brev, forsegler det og slipper det i postkassen. TCP / IP er posttjenesten, der samler posten , tager det over hele landet og slipper det i modtagerens postkasse. Modtageren kører SSL for at dekryptere meddelelsen. Hele processen kan så begynde igen i den anden retning som svar på den oprindelige meddelelse. Secure Sockets Layer (SSL) er en sikkerhedskrypteringsalgoritme aftalt mellem en webbrowser og en webserver, som den kommunikerer for at videregive data sikkert mellem dem. Transmission Control Protocol / Internet Protocol (TCP / IP) er en protokol, der styrer transmissionen af ​​data, sikret eller ej, på tværs af internettet.