Sådan fjerner du Windows XP Embedded

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows 'Start' -knap og indtast 'cmd' i søgefeltboksen. Tryk på tastaturets 'Enter' -tast for at åbne kommandolinjen.

2.

Indtast 'shutdown / r / m: computer\_name' og tryk på 'Enter.' Udskift 'computer\_name 'med navnet på din Windows XP-computer.

3.

Indtast administratoradgangskoden, når du bliver bedt om det. Du bliver bedt om denne adgangskode, hvis du ikke allerede er logget ind som administrator . Kun administratorer kan genstarte fjerncomputere.

Fjernstyring af en maskine er nødvendig for netværksadministratorer, der administrerer computere på flere steder. Windows XP Embedded er en type licens til professionel udgave, der giver brugeren begrænset brug af Windows XP-operativsystemet. Dette er gavnligt for virksomheder, der har brug for flere computer operativsystem licenser, men har et begrænset budget. Systemopdateringer, hotfixes og nogle softwareinstallationer kræver en genstart på computeren. Windows-operativsystemet understøtter kommandolinjen 'shutdown', som gør det muligt for administratorer at genstarte enhver Windows-baseret computer på netværket.