Sådan konfigureres en Linksys Wireless B

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på en hvilken som helst computer, der er forbundet til netværket, der er oprettet af din Linksys B-enhed.

2.

Åbn internettet browser efter eget valg og indtaste '192.168.1.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter' -tasten.

3.

Vent til en boks skal dukke op og bede dig om at log ind på dine Linksys B enhed indstillinger. Medmindre du har ændret brugernavn og adgangskode, skal du forlade brugernavnet tomt og skrive 'admin' til adgangskoden. Klik derefter på knappen 'OK'.

4.

Konfigurer Linksys B-enheden, som du har brug for, og skift eventuelle indstillinger, du skal ændre, og når du er konfigureret, skal du klikke på 'Apply' -knappen, og Linksys B-enheden logger dig ud og bruger din nye konfiguration. Du har nu konfigureret din Linksys B-enhed.

Linksys er en division af et større firma, der fremstiller netværksenheder. Virksomheden hedder Cisco. De specialiserer sig i at gøre netværksenheder til at dele internettet og filer mellem computere, der er sammenkoblet sammen. Hastigheden af, hvor hurtigt filer og internet deles, er rangeret af forskellige bogstaver. Bogstavet 'B' er en af ​​de langsommere rangerede hastigheder under 'G' og den hurtigste, som er 'N.' For at konfigurere Linksys B-enheden er at konfigurere dens indstillinger eller ændre dem, når du allerede har installeret routeren, som du måske skal gøre, hvis din internet service ændrer sig overhovedet.