Sådan opsættes et FTP-websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent og installer Serv-U FTP. Der er mange programmer til opsætning af FTP-websteder, men dette program har eksisteret siden 1997, og det er en af ​​de mest effektive FTP-klienter, ifølge Lifehacker.com.

2.

p> Kør Serv-U FTP-applikationen i genvejen, der findes i menuen 'Start'. En log-in-skærm vises, når programmet starter.

3.

Opret en ny konto ved hjælp af oplysningerne til dit FTP-websted: dit ønskede kontonavn og det registrerede domænenavn. < /p>

4.

Få adgang til din router eller modemindstillinger fra computeren, der er vært for FTP-serveren ved at indtaste din IP-adresse i en browser.

5.

Åbn modemets eller routerens portforwarding og portåbningsafsnit.

6.

Åbent port 21. De fleste FTP-programmer, herunder Serv-U FTP , angiv den standardport, som serveren kommunikerer med computeren til port 21.

FTP (File Transfer Protocol) giver brugerne mulighed for at uploade filer eller data til en digital server, der kan bruges til mange formål. Flere brugere kan downloade filer fra serveren. De kan ændre serverindstillingerne til en dedikeret server i et videospil. Indstilling af en op er ikke så vanskelig som du måske tror, ​​men du bliver nødt til at eje rettighederne til et fungerende domænenavn.