Hvad er et Dell Wireless 1350 WLAN MiniPCI-kort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs teknologi

1350 understøtter Wireless-G-teknologien, som var hurtigst tilgængelig på tidspunktet for dens fremstilling. Det er også bagudkompatibel med Wireless-B-teknologi. Der er ingen mulighed for at opgradere dette kort til at understøtte Wireless-N-teknologien.

Hastighed

Dell 1350-kortet kan understøtte overførselshastigheder på op til 54 megabit per sekund. Dette er loftet for overførsler, der bruger Wireless-G teknologi. Hastigheder på netværk, der bruger Wireless-B-teknologi, vil være betydeligt langsommere.

Frekvensbånd

Dell 1350 fungerer kun i 2,4 GHz-frekvensbåndet. Dette er det mest almindeligt anvendte bånd til trådløse operationer. Mens dette bånd gør det muligt for kortet at få adgang til de fleste Wi-Fi- eller hjemmenetværk, betyder manglende evne til at gå til 5 GHz-båndet en øget chance for interferens fra andre enheder. Dell Wireless 1350 WLAN MiniPCI-kort giver bærbare computere trådløse funktioner. Kortet er meget lille, ved hjælp af en teknologi kaldet mini-PCI. Kortet blev fremstillet med Dell-systemer i tankerne, men kan også bruges på andre bærbare computere.