Sådan ændres lokal profil til domæneprofil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på computeren vha. brugerens domænekonto. Dette skaber en mappe på computeren til brugerens profiloplysninger.

2. < Log ud på brugerens domænekonto.

3.

Log ind på computeren under en domæneadministratorkonto.

4.

Højreklik på startknappen og vælg 'Udforsk alle brugere.'

5.

Naviger til 'C: \ Users.'

6.

Find den oprindelige profil for brugeren i den venstre kolonne og klik på den. Profilnavnet er det samme som det loginnavn, der blev brugt, før du tilføjede computeren til domænet. < /p>

7.

Locate den nye domæneprofil.

8.

Klik på højre side af explorer-vinduet og tryk på 'CTRL -A 'eller vælg' Rediger 'og' Vælg alle 'i menulinjen for at vælge alle filer.

9.

Tryk på' Ctrl-C 'eller vælg' Rediger ' 'Kopier' fra menulinjen for at kopiere alle profiloplysninger.

10.

I venstre rude i explorer-vinduet skal du højreklikke på den nye profil og vælge 'Indsæt'.

11.

Log ud af domæneadministratorkontoen.

Tips og advarsler

  • Afslutningen af ​​denne proces overfører ikke e-mailindstillinger. Disse indstillinger skal overføres manuelt baseret på leverandørens instruktion.
  • En prompt kan vise, at der allerede findes filer, der findes. Der er normalt mulighed for at kopiere og omdøbe dubletter. Denne mulighed er den sikreste måde at forebygge data tab.
  • Efter at have tilføjet en computer til et domæne, skal en brugers profiloplysninger overføres til den nye domæneprofil på den lokale maskine. Profilinformation består af browserbogmærker, dokumenter, videoer og andre brugeroplysninger. Hvis profildata ikke flyttes , kan brugeren miste adgangen til vigtige elementer. Flytning af profildata hjælper med at forbedre brugeroplevelsen og overholdelsen, når der overføres til et domæne. Profiler gemmes normalt på den lokale computer.