Sådan finder du en ProCurve Switch IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut HP ProCurve seriekonsolkabel til konsolporten på HP ProCurve-kontakten. Sæt stikket i den anden ende af kablet i computerens serielle port.

2.

Klik på knappen 'Start'. Klik på 'Kør', skriv 'hypertrm' og tryk derefter på enter. Indtast et navn i feltet 'Navn:' i HyperTerminal-vinduet, og tryk på enter. Vælg 'Connect using:' drop down og klik for at vælge 'Com port', der bruges til at oprette forbindelse til kontakten. Klik på knappen 'OK'.

3.

Vælg 'Bits per sekund:' rul ned og vælg '9600.' Vælg 'Ingen' i rullemenuen 'Flow Control', og klik derefter på knappen 'OK'.

4.

Tryk på Enter, og kommandoprompten HP ProCurve vises. Skriv adgangskoden, hvis du bliver bedt om at få adgang til kommandolinjens grænseflade, og tryk på Enter.

5.

Skriv 'show running-config' og tryk enter. Kommandolinjens output viser den komplette konfiguration af kontakten, herunder IP-adresserne tildelt til alle grænseflader (inklusive VLAN'er) på kontakten.

HP ProCurve-serien af ​​netværksafbrydere har evnen til at tildele en IP-adresse til kontakten, så den kan styres eksternt. Hvis omskifteren allerede er konfigureret med en IP-adresse, der er ukendt, kan du finde adressen til kontakten i bare et par trin.