Sådan fjerner du brugernavnet på fjernskrivebordet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Local Policy Editor' for at åbne dit konfigurationsvindue.

2.

Klik på ikonet 'Computer Configuration' i venstre side af vinduet. Klik på 'Windows Settings' i listen over udvidede muligheder, og klik derefter på 'Sikkerhedsindstillinger', derefter 'Lokale politikker' og endelig på 'Sikkerhedsindstillinger.'

3.

Dobbelt -click 'Vis ikke det sidste brugernavn i logonskærmen' i midten af ​​detaljeringspanelet. I det åbne vindue skal du klikke på 'Aktiver' for at aktivere politikken.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer. Luk politikredaktøren, og åbn et nyt terminalvindue ved hjælp af Remote Desktop. Dette tester dine nye indstillinger, og standard brugernavn er fjernet.

Når du åbner dit fjernskærm-terminalvindue, vises en login-boks. Den placerer automatisk det sidste brugernavn i det første tekstfelt, så det er lettere at logge ind på computeren hver gang. Dette er praktisk for små netværk, men det er en sikkerhedsrisiko for større netværk. Ved hjælp af serverens lokale politiske editor fjerner du dette indtastede brugernavn for at øge sikkerheden.