Sådan forhindrer du brugere i at ændre konfigurationen af ​​eksternt skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på serverens 'Start' -knap og vælg 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Lokal politikredigerer' for at åbne et sikkerhedskonfigurationsvindue.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​ikonet 'Computer Configuration' til venstre. Denne procedure udvider en liste over muligheder. Klik på 'Politikker' og 'Administrative skabeloner.' Klik på 'Windows Components' og 'Remote Desktop Services. 'Klik på' Remote Desktop Session Host 'og' Security. '

3.

Dobbeltklik på' Lad ikke lokale administratorer tilpasse tilladelser 'i konfigurationsvinduet for at åbne en dialogboks.

4.

Vælg 'Aktivér' fra rullemenuen for at tænde for sikkerheden. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne for Begrænsninger på fjernskrivebordet.

Remote Desktop giver brugerne mulighed for at styre en computer fra et terminalvindue på deres lokale maskine. Du giver lokale netværk brugere kontrol over computere, der ikke er tilgængelige på kontoret eller tæt på deres placering. Du giver brugerne tilladelse til serveren, men du kan begrænse adgangen, så de ikke kan ændre typen tilladelser og konfigurationer under en Remote Desktop-session.