Sådan konfigureres en Linksys Wireless USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installations-cd'en, der fulgte med Linksys trådløse USB-netværkskort. Klik på 'Install', når Linksys startskærmbillede vises, og følg derefter vejledningen for at fuldføre installationsguiden. Bemærk, at du skal bruge navnet og adgangskoden til dit trådløse netværk.

2.

Tilslut USB-kablet til det trådløse USB-netværkskort og en ledig USB-port på din computer. < /p>

3.

Dobbeltklik på ikonet 'Trådløs netværksovervågning' i proceslinjen nederst til højre på skærmen. Ikonet er en grøn boks med tre buede linjer inde i den.

4.

Klik på fanen 'Profiler' i midten af ​​skærmen.

5.

Vælg dit netværksnavn fra listen i midten af ​​skærmen, og klik derefter på den grønne 'Connect' -knap.

6.

Skriv dit sikkerhedsnøgle for at få adgang til netværket (hvis dit netværk bruger en sikkerhedsnøgle).

Tips og advarsler

  • Placer din computer, der er tilsluttet Linksys Wireless USB Network Adapter så tæt på den trådløse router som muligt. Flere hindringer og fysisk afstand er de største årsager til trådløs signalforringelse.
  • Trådløse netværk giver stor frihed. Bærbare enheder kan flyttes til flere forskellige steder inden for det trådløse netværk, uden at skulle bekymre sig om at miste en internetforbindelse. Derudover kan flere computere og enheder tilføjes til netværket med minimal belastning. En måde at tilføje en nonwireless enhed til et trådløst netværk på er med en trådløs USB-netværksadapter. Linksys fremstiller en sådan enhed, og den kan konfigureres til at blive en del af et trådløst netværk.