Sådan opsættes en IP-proxyserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Et nyt Explorer-vindue åbnes. Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter.' Klik på 'Administrer netværksforbindelser' i dette vindue.

2.

Højreklik på dit netværkskort til netværk eller den internetforbindelse, du vil dele. Hvis din internetforbindelse f.eks. Er trådløs, skal du højreklikke på den trådløse forbindelse. Vælg 'Egenskaber' i menuen.

3.

Klik på fanen 'Deling'. Klik på 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse' i denne fane og klik på 'OK'. Klik på 'Ja' i advarselsdialogknappen.

4.

< p> Genstart din servercomputer og genstart hver klientcomputer. Proxyserveren er vært for IP-adressekonfigurationerne, så klientmaskiner kan ikke oprette forbindelse, før de genstartes.

En proxyserver giver en gateway for netværksbrugere at få adgang til internettet. Windows-operativsystemet leveres med en intern applikation, der giver dig mulighed for at bruge din stationære computer som en IP-proxyserver. IP-adresserne oprettes af din Windows-proxyserver, og hver computer forbinder til proxyserverens internetforbindelse for onlineadgang. Dette gør det nemt for brugerne at oprette IP-adresser og proxyservere i hjemmet eller i et lille kontor .