Hvordan forstærker jeg modtagelsen af ​​et trådløst internet-signal?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt den trådløse enhed tættere på hovedadgangspunktet. Signalstyrken øges, når du kommer nærmere hovedadgangspunktet.

2.

Undgå signalforstyrrelser. Interferens skyldes genstande, der transmitterer elektromagnetiske signaler og forhindringer. Derfor er interferens normalt større i lukkede områder. Flyt den trådløse enhed til et åbent område, hvor der er få forhindringer.

3.

Brug en antenne til at forbedre ydeevnen. Der er to hovedtyper af Wi-Fi-antenner: omnidirektive og retningsantenner. Omnidirektive antenner optager signaler lige fra alle retninger, og retningsantenner vælger signaler fra en enkelt retning. Fordi retningsantenner fokuserer mere i en bestemt retning, forbedrer de signalstyrken. Brug en omnidirectional antenne, hvis du har flere adgangspunkter tæt på dig, og brug en retningsant antenne, hvis du forbinder til et adgangspunkt (er) i en bestemt retning.

4.

Brug en Wi-Fi signalforstærker. Signalforstærkere øger signalstyrken og ydeevnen for din trådløse forbindelse.

5.

Skift til 802.11n Wi-Fi-teknologi, der giver større hastigheder og spændvidde end 802.11b og 802.11g .

Da brugen af ​​internettet fortsætter med at stige, er der en større efterspørgsel efter hurtigere trådløse netværkstilslutninger. Selvom trådløst internetnetværk er forbedret, oplever folk stadig ydeevneproblemer med deres trådløse netværkstilslutninger. Forstyrrelser forhindrer for eksempel ofte udførelsen af ​​en trådløs netværksforbindelse. Heldigvis er det muligt at forbedre forbindelsen til dit trådløse netværk. Forøgelse af signalstyrken giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet med større hastigheder.