Sådan konverteres FLV-filer til et AVI-format

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et websted, der afspiller en FLV-video. Klik på 'Afspil' knappen på websiden for at starte videoafspilningen. Klik på knappen 'Stop'.

2.

Kopier webadressen til FLV-videoen ved at klikke inde i adresselinjen øverst i browseren. Tryk på 'Ctrl + C' (PC) eller 'Command + C' (Mac) for at kopiere FLV videoens webadresse til computerens midlertidige opbevaringsområde.

3.

< p> Gå til en videoomregningswebsted som Media-Convert, Media Converter eller Youconvertit.

4.

Klik i 'Indsæt URL', 'Indtast URL' eller 'URL ' tekstfelt. Tryk på 'Ctrl + V' (PC) eller 'Command + V' (Mac) for at kopiere FLV videoens webadresse til tekstfeltet.

5.

Klik på 'Fortsæt' -knappen, hvis en er til stede, og vælg 'AVI' i rullemenuen 'Format' eller 'File', ellers vælg 'AVI' i rullemenuen under fanen 'Konverter til'.

6.

Klik på knappen 'Start' eller 'Gå' på websiden for at starte konverteringen, ellers indtast din emailadresse i tekstfeltet 'Email Address' og tryk på 'Konverter det' 'knappen.

Tryk på knappen' Fortsæt ', hvis en er til stede og ikke længere er dæmpet for at gå til en ny webside. Klik på' Gem 'eller' Gem ' Til 'knappen og naviger til skrivebordet i det vindue, der vises, og klik på' Gem 'knappen nederst i vinduet.

Åbn dit e-mail-program, hvis der er ingen 'Fortsæt' -knap og klik på den email, der er modtaget fra videooverføringswebstedet, og dobbeltklik på URL'en i emnet. Klik på knappen 'Gem' på den webside, der er vist ed i webbrowseren. Naviger til skrivebordet i det vindue, der vises, og klik på 'Gem' knappen nederst i vinduet.

Tips og advarsler

  • Intet sker hvis du indtaster den forkerte webadresse på videooverføringswebstedet.
  • Flash-filer (FLV) bruges til streaming video online. De er ikke designet til at blive downloadet til en computers harddisk eller gemt i et andet videoformat. Konverter en FLV-fil til det almindeligt forekommende AVI-videoformat ved hjælp af et websted til videokonvertering. De fleste af videosiderne opkræver ikke service og ingen ekstra software skal installeres på computeren. Proceduren er ligetil og lavet på en lignende måde uanset hvilket video konvertering website der bruges.