Sådan krypteres Linksys Wireless Gaming Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut spiladapteren enten direkte til routerens Ethernet-port eller computerens Ethernet-port.

2.

Connect strømkablet ind i Linksys trådløse spiladapter, hvis du ikke allerede har gjort det.

3.

Kontroller LAN-lyset på den trådløse spiladapter. Det er det fjerneste venstre lys på adapteren, det skal være et stabilt lys.

4.

Sæt installationsprogrammet til Linksys Wireless Adapter i din computer. Klik på 'Setup' på Autorun-skærmen, der vises. Klik på 'Næste'. Indtast 'admin' i adgangskassefeltet. Hvis du allerede har ændret adgangskoden, skal du indtaste dit kodeord i stedet.

5.

Kontroller IP-adressen skal være 192.168.1.225, IP-masken skal være 255.255.255.0 og Gatewayen skal være 192.168.1.1. Skift netværksindstillingerne til disse tal, hvis de er forskellige. Klik på 'Næste'. '

Brug rullemenuen ud for' SSID 'til at vælge dit trådløse netværk. SSID'en er det navn, du gav dit trådløse netværk, når Du opretter din trådløse router. Vælg 64- eller 128-bit WEP-kryptering i den næste rullemenu, afhængigt af hvilken sikkerhedsindstilling din router bruger. Hvis det er en nyere router, er det nok 128 bit. Indtast netværksnøglen i feltet 'Nøgle'. Klik på 'Nej' for at afslutte installationen. Din Linksys Wireless Gaming Adapter er nu krypteret og færdig med opsætningen.

Linksys Wireless Gaming Adapter er tilgængelig i flere forskellige modeller designet til at bruges til lagfri spil. Vigtige funktioner i adapteren omfatter op til 54 megabyte overførsel, trådløs trådløs tilstand og flere krypteringsmetoder. Linksys Wireless Gaming Adapter tilbyder support til WEP-kryptering (wired equivalent privacy).