Sådan øger du følsomheden på et Wi-Fi LAN-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Juster den slidsede kant på Wi-Fi Lan-kortet med spalten på Wi-Fi Ethernet-adapteren. Skub Wi-Fi Lan-kortet i Wi-Fi Ethernet-adapterens slot.

2.

Sæt salatskålen på bordet med den åbne ende vendt opad. af limningslim til indersiden af ​​salatskålen.

3.

Placér strimler af aluminiumsfolie, skinnende side opad, inde i salatskålen. Dæk hele indersiden af salatskål med strimler af aluminiumsfolie.

4.

Glat salatkarmens kant for at fastgøre den til aluminiumsfolien. Skær overskydende aluminiumsfolie af med et værktøjsblad kniv.

5.

Drej salatskålen over. Skær et hul midt på toppen af ​​salatskålen med knivens kniv. Ethernet-kabel gennem hullet i salatskålen.

6.

Sæt salatskålen over. Slut Ethernet-kablet til Ethernet-porten på Wi-Fi Ethernet-adapteren . Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på enheden, der bruger Wi-Fi LAN-kortet, for eksempel en bærbar computer.

7.

Tape Wi-Fi LAN-kortadapteren i salatskålen med strimler af cellofan tape. Drej den åbne ende af salatskålen i retning af Wi-Fi-senderen.

Tips og advarsler

  • Wi-Fi LAN-kortet kan være tapet på indersiden af ​​salatskålen samt med Wi-Fi Ethernet-adapteren.
  • Et Wi-Fi LAN-kort (Local Area Networking) er designet til at gøre det muligt for en bærbar enhed at oprette forbindelse til et trådløst hjemmenetværk uden at bruge den hardwired Ethernet-port. Manglen på en ekstern antenne hæmmer typisk modtagelsesevnen på kortet. Øg modtagelsesfølsomheden ved hjælp af et par husholdningsartikler og nogle dele fra en computerforretning. Ingen demontering af Wi-Fi Lan-kortet er påkrævet, og derfor vil enhver garanti på plads forblive i kraft.