Sådan øges rækkevidden af ​​et luftkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en manila mappe. Placer manila-mappen på et bord med lodrette vertikale længder. Dribble dråber af hvid lim langs hele længden af ​​manila-mappen.

2.

Slip strips af aluminiumsfolie af aluminiumfolierullen. Dæk foliefolien med strimler af aluminiumsfolie, så den skinnende side af folien vender mod dig.

3.

Glat aluminiumfolien på manila-mappen, så den hvide lim kan tage fat. Lad den hvide lim sætte i en time.

4.

Skær al overskydende aluminiumsfolie ud af kanterne af manila-mappen med saks. Kassér overskydende aluminiumsfolie i skraldespanden.

5.

Mål ned 2 tommer fra den øverste venstre kant af manila-mappen. Mål i 2 inches fra venstre side af manila mappen. Skær et 4-til-5-tommers rektangel ud af manila-mappen med hjælpekniven ved hjælp af de to målinger til at definere det øverste venstre hjørne af det udskårne rektangel.

6.

Drej manila-mappen 180 grader, så udskæringen nu er nederst til højre.

7.

Mål ned 2 tommer fra manila-mappen øverst til venstre. Mål i 2 inches fra venstre side af manila mappen. Skær et andet 4-til-5-tommers rektangel ud af manila-mappen med hjælpekniven ved hjælp af de to målinger til at definere det øverste venstre hjørne af det udskårne rektangel.

8.

Mål 1 tommer fra bunden af ​​en af ​​rektanglerne. Skær et hul gennem rektanglet ved 1-tommers mærket med hjælpeskiven. Gentag denne procedure med det andet rektangel.

9.

Placer et rektangel vandret på bordet med hullet nederst og folien med forsiden nedad. Placer det andet rektangel oven på den ene på bordet med folien opad og hullet i bunden. Tape sidene af de to rektangler med cellofantape.

10.

Fold venstre side af de sammenbøjede rektangler over på højre side. Glat ned foldningen med fingrene. Udfold de to sammenbøjede rektangler lidt, så der dannes en buet form.

11.

Placer luftkortets antenne gennem hullet i bunden af ​​de to sammenbøjede rektangler . Drej siden af ​​de to tapede sammen rektangler, så indersiden af ​​den buede form, der dannes, vender mod den generelle retning af Wi-Fi-senderen, som luftkortet bruger til at få adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • Brug ikke duct tape, og duftbåndets egenskaber hæmmer Wi-Fi-signaler.
  • Et trådløst luftkort bruger en ekstern antenne til at hente Wi-Fi-signalet, der sendes af en sender. Forøg rækkevidden af ​​et Wi-Fi-kort ved at opbygge en antennebooster. Nogle få hardwareværktøjer, der almindeligvis findes omkring huset, er nødvendige, ligesom nogle forsyninger også findes i huset. Ingen elektroniske eller mekaniske færdigheder er nødvendige for at øge luftkortets indre antenne, og luftkortet skal heller ikke skilles ad.