Hvordan installerer jeg en trådløs WiFi Hotspot?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din internetudbyder (ISP) for at finde ud af, om dine servicevilkår tillader andre at oprette forbindelse til dit netværk. Nogle internetudbydere venter ikke at du kan åbne dit netværk for offentligheden, selvom du ikke opkræver et gebyr.

2.

Indsæt den trådløse routerens installationsdisk i din computer og kør installationsprogrammet. Afbryd Ethernet-kablet fra din computer, når du bliver bedt om af installationsprogrammet. Sluk dit modem og tag det ud af stikkontakten.

3.

Connect Ethernet-kablet, du har taget stikket ud af computeren til 'Routerens modem' -tilslutning. Tilslut din computer til port 1 på routeren med det medfølgende Ethernet-kabel. Tilslut modemet igen, og tænd både routeren og modemet.

4.

Klik på 'Næste' på installationsprogrammet for at fortsætte. Indtast dine ISP loginoplysninger, hvis du bliver bedt om det for en PPPoE-forbindelse. Vent på installationsdisken for at konfigurere dine routerindstillinger , eller konfigurer dem manuelt fra din router s installationsside på internettet.

5.

Dobbeltklik på din routerens skrivebordsikon, der er oprettet af installationsdisken. dig til s etup side på internettet. Klik på fanen 'Trådløse indstillinger' og konfigurer frekvensen af ​​megabiter pr. Sekund (Mbps) ved at klikke på rullemenuen ud for 'Mbps.' Aktiver indstillingen 'Guestzone', hvis din router tilbyder denne sikkerhedsfunktion.

6.

Tilslut den trådløse antenne til routeren med pigtail-stikket, hvis du vil øge rækkevidden og følsomhed af dit hotspot. Anbring antennen og routeren på samme niveau som dit hotspot for at maksimere forbindelsen mellem de trådløse enheder ved hjælp af dit netværk.

Tips og advarsler

  • Brug kortest mulige pigtail-stik for at reducere mængden af ​​signalforløb. Hold din router så tæt på din antenne som muligt.
  • Brug en trådløs hotspot-tjeneste til at tjene penge på dit Wi-Fi-netværk. Denne service vil gøre at betale en timepris for Wi-Fi bruge et skridt i processen med at logge på netværket.
  • Mange bygningsejere og små virksomheder etablerer offentlige Wi-Fi-hotspots for deres kunder og forretningsforbindelser. Adskilte offentlige trådløse forbindelser sikrer, at oplysninger om private netværk sikres og giver folk mulighed for at surfe på internettet, mens de venter på service eller planlagte aftaler. Opkrævning af en timesats for tilslutning til et offentligt Wi-Fi-hotspot tjener et overskud for virksomheder, der investerer i netværk eller i det mindste betaler omkostningerne. Biblioteker og universiteter tilbyder normalt gratis offentlig Wi-Fi, mens private virksomheder ofte opkræver et gebyr.