Hvordan konfigurerer jeg en Netgear WGR614 Wi-Fi Router til at fungere som en Wi-Fi-switch?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Netgear WGR614 Wi-Fi-router direkte til din computer med et Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren, og sæt den anden ende af kablet i Ethernet-porten på computeren. Dette skaber en dedikeret forbindelse mellem routeren og computeren for at give adgang til routerindstillingerne.

2.

Netgear-routeren kunne have to mulige adresser. Åbn en webbrowser og skriv 'http://192.168.0.1' i adresselinjen. Tryk på 'Enter' på tastaturet. Hvis login-skærmen ikke fylder, skal du indtaste 'http://192.168.1.1' i stedet i adresselinjen og derefter trykke på 'Enter' for at indlæse loginskærmen.

3.

Indtast 'Admin' i brugernavnskassen og indtast 'Password' i adgangskodeboksen. Klik på 'OK' for at indlæse indstillingerne.

4.

Klik på 'Grundindstillinger' og sluk for 'DHCP Server.' Dette forhindrer routeren i at tildele IP-adresser på netværket.

5.

Klik på 'Wireless Settings' og sluk for 'Wireless Broadcast.' Dette forhindrer routeren i at udsende et Wi-Fi-signal, så det kan fungere som en switch i stedet.

6.

Klik på 'Gem indstillinger' for at opdatere routerens konfiguration. Afslut indstillingerne.

7.

Afbryd Ethernet-kablet fra computeren og Netgear WGR614-router.

8.

Stik Ethernet-kablet til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​den vigtigste trådløse router på netværket. Slut den anden ende af kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​Netgear WGR614-router.

9.

Slut et Ethernet-kabel til LAN-porten på bagsiden af ​​Netgear WGR614-router og tilslut derefter den anden ende af kablet til Ethernet-porten på den computer, du vil oprette forbindelse til kontakten Gentag dette trin for hver computer, du vil oprette forbindelse til kontakten. Tilslut op til fire computere til denne switch.

Konfiguration af en Netgear WGR614 Wi-Fi Router til at fungere som en switch giver mulighed for at udføre fire ekstra routere til et netværk. Dette reducerer båndbreddebelastningen på et trådløst netværk og gør det muligt at forbinde computere, der ikke er udstyret med en trådløs adapter. I alt kan du have syv computere, der er ledningsnet til et netværk med kun en switch. Tre tilsluttet hoved trådløs router og fire til omskifteren.