Sådan kontrolleres NIC Card Settings

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Orb-logoet nederst på skrivebordet for at vise startmenuen. Klik på 'Kontrolpanel' i menuen for at åbne et vindue.

2.

Skriv 'fejlfinding' i søgefeltet øverst til højre i vinduet. Klik på linket 'Fejlfinding', når det vises i resultaterne i midten af ​​vinduet.

3.

Klik på 'Vis alle'. Klik på 'Netværksadapter.'

4.

Vent, mens Windows-operativsystemet kontrollerer indstillingerne på NIC. Svar på spørgsmål, hvis du bliver bedt om det, og følg vejledningen, hvis du får en løsning eller løsning.

Tilslutning af en computer til internettet indebærer komplicerede hardwarekomponenter og -tjenester, herunder netværkskortet (NIC), der almindeligvis kaldes et 'Ethernet' -kort. NIC er den port, hvorved pc'er forbinder modemer, routere og switches for at få adgang til internet service. Ethernet-kortet er i det væsentlige en simpel computerenhed med det ene formål at oprette forbindelse til et netværk. I lighed med fejlfindingsværktøjer til operativsystemet har Microsoft inkluderet ekstra værktøjer i Windows 7, der kontrollerer NIC-indstillinger og tilbyder løsninger på problemer.