Sådan øges rækkevidden af ​​en Linksys Cantenna

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på en arbejdsflade for at beskytte det mod at blive beskadiget. Stå en tom aluminiumsbeholder, der er den samme som den, der blev brugt til at lave cantenna, for eksempel en tom kaffekande på avisen. Drej dåsen, så den åbne ende vender nedad.

2.

Fjern toppen af ​​dåsen med dåseåbneren. Kast kanten af ​​dåsen i skraldespanden.

3.

Fjern cantenna fra Linksys router. Stå catenna på avisen med den åbne ende opad. Påfør limbånd til kanten af ​​dåsen. Placér en ende af aluminiumsbeholderen, der kun blev skåret med dåseåbningen mod toppen af ​​cantenna. Hold de to sammen, indtil bindelimmen holder fat. Lad limbindingen indstilles i tre timer.

4.

Returner kantanten til Linksys. Mål den åbne ende af dit øgede område cantenna i den generelle retning af de trådløse enheder ved hjælp af det trådløse hjemmenetværk, som Linksys-routeren er knyttet til.

Tips og advarsler

  • Arbejdshandsker kan beskytte dine hænder, når du bruger limen.
  • En 'cantenna' er en hjemmelavet antenne, der forstærker Wi-Fi-signaler på samme måde som en kommerciel antenne. Det er muligt at øge rækkevidden af ​​en cantenna, der bruges med en Linksys trådløse router ved at fordoble cantenna-længden. Nogle få husholdningsartikler er alt, hvad der er brug for, herunder en aluminiumsbeholder af samme type som den, der bruges til at lave cantenna. Ingen elektriske dele er nødvendige. Voksenovervågning er påkrævet, hvis du er barn, da der anvendes en lim, der kan klæbe til huden.