Sådan synkroniseres to lokale computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug XCOPY

1.

Brug kommandoen XCOPY Windows til at kopiere filer, der er nyere end de filer, der allerede findes i destinationsmappen.

2.

Åbn notesblok og lav en fil med disse to linjer til Windows 2000 eller XP:XCOPY '\% 1' '\% 2' / D / I\% 3

XCOPY '\% 2' '\% 1' / D / I\% 3Gem filen i Windows mappe som 'SYNC.CMD.' For Windows 95, 98 eller Me, erstat 'XCOPY32' til 'XCOPY' og gem filen som 'SYNC.BAT.'

3.

Åbn en kommandoprompt, skriv ind 'SYNC' og følg det med stierne i de to mapper, der skal synkroniseres i parentes. Tilføj '/ S' til kommandolinjen, hvis du vil inkludere undermapper. Klik på 'Enter', når alt er gjort.

Windows-dokumentmappe

1.

Brug Windows-dokumentmappe til at oprette en kopi af filer og derefter overføre dem til anden computer, mens originalet holdes på den første computer.

2.

Højreklik på skrivebordet og vælg 'Ny'. Vælg 'dokumentmappe.'

3.

Træk og slip de filer, du vil overføre til dokumentmappen.

4.

Træk og slip dokumentmappen til den anden computer ved hjælp af netværksforbindelsen.

5.

Gå til den anden computer og rediger filerne. Overfør dokumentmappen tilbage til den første computer. Højreklik på dokumentmappen og vælg 'Opdater alle.'

At få to computere til at fungere i synkronisering med hinanden, gør det muligt for begge computere at have adgang til alle filer. Du kan tage din bærbare computer med dig og få alle filerne fra dit skrivebord til rådighed. Hvis en computer scannes eller gør en defrag, kan du arbejde på den anden, og hvis en styrter, vil dine filer ikke gå tabt.