Hvordan deler jeg High Speed ​​USB WiFi?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut dit USB Wi-Fi-modem, klik derefter på knappen Start og åbn Kontrolpanel.

2.

Vælg ' Netværk og Internet 'efterfulgt af' Netværk og delingscenter '. Klik på 'Administrer netværksforbindelser' i dette nye vindue for at åbne et andet vindue med alle internetforbindelserne på din computer.

3.

Højreklik på USB Wi-Fi-modemforbindelsen og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner en ny dialogboks på skærmen.

4.

Klik på fanen 'Deling', og klik derefter på valgfeltet mærket 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computerens internetforbindelse. '

Klik på knappen' OK 'for at gemme dine indstillinger. Nu er enhver computer tilsluttet denne, enten via Ethernet-kabel eller Wi-Fi , vil kunne dele USB Wi-Fi-modemets forbindelse.

Normalt er den bedste måde at forbinde flere computere til den samme internetforbindelse via brug af en router. Af og til kan du dog finde dig uden en router eller måske kun med en trådløs router, og du vil stadig forbinde mere end en computer til internettet ad gangen. Når denne type situation opstår, er det muligt at dele din internetforbindelse (i dette tilfælde en forbindelse fra et USB W-Fi-modem) med andre computere via funktionen Internet Connection Sharing i Windows.